Begint de bevalling? 06 - 819 60 349 ik ben 24 uur per dag bereikbaar

referenties

Marij Hiddingh - 25 April 2022

Hele fijne begeleiding gehad van Linda in onze kraamweek. Als nieuwe ouders hebben we heel veel van Linda kunnen leren, vooral bij de borstvoeding heeft ze ons goed geholpen, waardoor wij dat nu zelf met vertrouwen kunnen doorzetten. Linda stond de hele week voor ons klaar met tips en uitleg maar gaf ons ook de ruimte om dingen zelf uit te vinden. We hebben Linda ervaren als iemand die laagdrempelig en gezellig aanwezig is. Kortom, we zijn super tevreden en mocht er in de toekomst een tweede kindje komen, dan bellen we Linda zeker weer!

Sanne van IJperen - 16 Oktober 2021

Direct bij de kennismaking voelde het contact met Linda heel goed. Linda wist goed aan te sluiten bij ons waardoor ze op een hele ontspannen manier bij ons thuis was. Ze is rustig, maar heel sociaal en ook duidelijk in haar adviezen. Haar kennis heeft ze rustig aan ons overgedragen, waardoor wij de ruimte hebben gevoeld om alles zo goed mogelijk te oefenen. Met fijne uitleg wat en waarom onze zoon prettig zou vinden. En elke dag met ruimte voor onze eigen vragen. Als we nog een kindje mogen krijgen, bellen we Linda zeker weer!

Rianne Middeljans - 11 Oktober 2021

28 september is onze zoon Bas geboren. Door onverwachts uitval van onze kraamverzorgster moest we op het laatste moment op zoek naar iemand die haar kon vervangen. Gelukkig bood Linda aan om de kraamweek bij ons te komen! Tot grote opluchting van ons. We kijken terug op een mooie kraamweek. Linda heeft ons allen veel liefde en zorg gegeven. Onze dochter werd goed bij de zorg van haar broertje betrokken wat voor ons erg belangrijk was. Linda is een heel rustig persoon met veel kennis en liefde voor haar vak!

Aimee - 9 mei 2021

Dankzij Linda kreeg ik de controle terug over mijn leven. De kraamweek was super zwaar, waar mijn borstvoeding maar niet op gang wilde komen, kwam Linda met veel tips om ervoor te zorgen dat ik precies wist wat ik moest doen, in het ziekenhuis was hier gewoon geen tijd voor om het mij goed te leren. Helaas zat borstvoeding er voor mij niet in, maar ook daar had Linda geen oordeel over. Ze is echt een ondersteuner en geen overnemer. Door de korste lijntjes had ik het gevoel dat ik heel ontspannen mijn bevalling in kon gaan en bestond mijn kraamweek ook vooral uit rust. Ik zou haar voor mijn volgende kind zeer zeker weer vragen.

Danique Schoenmakers – 23 januari 2021

Wij hebben, mede dankzij Linda, een enorm fijne kraamweek gehad! De rust, het geduld, haar kennis, haar vriendelijkheid, leuke gesprekken en manier van werken vonden wij erg prettig! Ze heeft mij enorm goed op weg geholpen met de borstvoeding en daar zal ik haar altijd enorm dankbaar voor blijven!

Karen Nanninga – 2 november 2020

Ze zeggen dat perfectie niet bestaat maar ik heb mijn kraamweek als perfect ervaren. Ik had een pittige zwangerschap met veel medische klachten. Hierdoor moest ik uiteindelijk tijdelijk bij mijn ouders in gaan wonen omdat ik vanwege allergie en astma niet meer in ons eigen huis kon wonen. Doordat het lijntje met Linda heel kort was kon ik haar steeds makkelijk op de hoogte houden van mijn situatie. Het was heel fijn dat Linda hier zo flexibel op kon inspelen en dat ze bij mijn ouders thuis kon komen kramen. In overleg is er ontzettend veel mogelijk. Verder heb ik heel veel van Linda geleerd over de borstvoeding en het aanleggen ten opzichte van de uitleg in het ziekenhuis. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Dank je wel Linda voor deze fijne kraamweek!

Roexana Bernadina - 8 juni 2020

Voor de 3de keer kwam Linda weer voor ons zorgen tijdens de kraamweek. Weer een leuke en leerzame tijd gehad. Ook de andere twee meiden vonden het leuk dat je er was. Dank je wel

Litutje - 28 april 2020

Super fijne vrouw. We hebben veel van haar geleerd (eerste kindje). Ze houd rekening met wat jij fijn vind. Ze was een enorme hulp. Als we nog een kind zouden krijgen. Zouden we geen andere kraamverzorgster willen.

Phylicia Boon – 17 februari 2020

Linda heeft ons geholpen tijdens de kraamweek bij ons eerste kindje. Zij heeft ons veel en duidelijke uitleg gegeven over voeding, verschonen, geholpen om een ritme in onze dag en nacht te krijgen, heeft ons ook ondersteund door het huishouden zoveel mogelijk op zich te nemen, heeft ook veel aandacht voor het herstel van de moeder en heeft ons ook echt uit de brand geholpen toen wij onze baby moesten aangeven bij de gemeente. Je kan met Linda ook lekker kletsen over andere dingen wat ook erg prettig is. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij met vertrouwen de zorg nu helemaal zelf aan gaan kunnen!

G S – 20 januari 2020

Linda heeft ons heel prettig de kraamweek door geloodst. Ze is enthousiast en de rust zelve tegelijkertijd. Het was gezellig en we hebben veel van haar geleerd, terwijl ze ondertussen goed rekening hield met de situatie en hoe wij ons voelden.

Ljubinka Sikanja – 23 december 2019

Wij zijn met Linda ontzettend tevreden, boven verwachting. Zij is praktisch ingesteld, stemt met ons af en speelt op onze wensen in. Zij is door haar jaren lange ervaring zeer prettig in het verlenen van kraamzorg. Zij heeft ons belangrijke tips en trucs gegeven over o.a. verzorging van de baby zodat onze zelfvertrouwen hoger werd. Zij heeft onze baby met bijzondere aandacht verzorgd en ons daar bij elke stap bij betrokken. Ook heeft zij aan de welzijn van ons als ouders nagedacht en ons op belangrijke zaken in verzorging van de baby maar ook van ons op gewezen. Al met al zouden wij haar aan alle nieuwe ouders van harte aanbevelen. Ontzettend bedankt Linda!!!

Jildou Baan – 27 november 2019

We hadden een drukke kraamweek door alle zorgen rondom gewicht, eten en temperatuur van ons kindje. Linda was erg flexibel met de tijden en bleef wat langer als dat nodig was. Er komt zoveel op je af wanneer je voor het eerst een kindje krijgt. Linda heeft ons goed begeleid en toen ze vertrok konden wij erop vertrouwen dat wij het zelf aankonden. We hebben veel van haar geleerd en kijken terug op een goede kraamtijd met haar.

Floorke Koops - 1 November 2019

Linda kwam bij ons als invalster voor de kraamzorg die we hadden uitgekozen, maar vanaf het moment dat ze binnen kwam, voelde het vertrouwd! Ze weet van aanpakken en voelde erg goed aan hoe ze ons het best tot rust kon laten komen. Daarnaast wist ze mij ook perfect op te vrolijken als ik er even doorheen zat. Bedankt voor de fijne kraamtijd!

Marie Lantman - 15 juni 2019

Linda kwam bij ons voor de tweede keer. Zij heeft ons echt goed geholpen en heeft ontzettend goed op ons gezorgd. Linda is professioneel, geeft aandacht en doet haar beroep met passie. Mochten we een derde baby krijgen, is Linda zonder geen enkel twijfel de perfect kramzorg die wij zullen wensen/vragen.

Marlien Aalbers - 14 Mei 2019

Dankzij Linda hebben we een heerlijke kraamweek gehad. Linda maakt duidelijke afspraken, geeft heldere uitleg en zorgt voor goede ondersteuning bij de voeding en is een prettig persoon om in huis te hebben.

Styntsje Roorda - 3 april 2019

Linda is bij ons komen kramen bij de geboorte van ons 5e kindje. Op advies van de verloskundige hebben wij Linda gevraagd om bij ons thuis te komen. Tijdens de kennismaking was het ons al duidelijk dat Linda goed bij ons gezin zou passen. Linda heeft ontzettend goed voor ons gezin gezorgd. Ze is lief, sociaal, gezellig, heeft veel kennis over o.a. borstvoeding, geelzucht en prematuriteit etc. Ze kon heel goed met onze oudste kinderen overweg en heeft heel goed op mij als kraamvrouw en op onze baby gepast. Ondanks dat ons gezin in de kraamweek plat lag door de griep, heeft Linda er voor gezorgd dat het een fijne en onvergetelijke kraamweek is geweest. Wij vinden het jammer dat wij Linda pas bij ons 5e kindje hebben leren kennen.

Annemieke Boekema - 13 maart 2019

Linda’s kraamzorg is erg goed bevallen. Eind van de middag terug gekomen uit het ziekenhuis waarna Linda ook onmiddellijk aanwezig was. De zorg tijdens de gehele kraamweek was erg goed. Linda was erg flexibel met de tijden en bleef wat langer als dat nodig was. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Eline Joling - 11 februari 2019

We hebben dankzij Linda een geweldige kraamweek gehad. Waar ik me in het ziekhuis vooral patiënt en toeschouwer voelde, was ik thuis gelijk moeder. Linda kwam met een paar kleine aanpassingen waardoor ik eindelijk zelf voor mijn kindje kon zorgen. De borstvoeding was al op gang maar ging nog niet heel gemakkelijk. Linda heeft me een aantal tips gegeven waardoor het nu goed gaat. Daarnaast had ze ook antwoord op al mijn vragen. Los van alle goede zorgen voor mij en ons kindje was het ook erg gezellig. Bij een volgend kindje zullen we Linda zeker weer bellen.

Geeske Visser - 11 december 2018

Linda kwam bij ons als invaller, onze kraamverzorgster was al bij een ander gezin. Ondanks dat we elkaar nog niet hadden ontmoet was het meteen prettig dat ze er was! Linda heeft mij goed begeleid bij de borstvoeding, waar ik heel blij mee ben. Ondanks een moeilijke start is het gelukt! De begeleiding en zorg die ze gaf was goed op maat, ze keek naar wat wij nodig hadden en paste zich hier op aan. Het was een fijne week!

Daan en Maaike - 26 november 2018

Wij hadden een lastige kraamweek door vroeggeboorte waardoor we 2 weken in het ziekenhuis waren. Linda heeft ons in deze moeilijke tijd ondersteund zowel thuis als in het ziekenhuis. Het was erg fijn om haar erbij te hebben en ze was van zeer toegevoegde waarde bovenop de ziekenhuiszorg. Het was erg fijn dat ze nog een paar dagen bij ons is geweest toen wij eindelijk naar huis mochten. Ik zou Linda aan iedereen aanraden en hoop dat ze bij de volgende er weer bij is!

Rachel Narain - 24 april 2018

Hallo wij zijn de trotse ouders van Ellouise. Samen met Linda hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. Wij als ouders vonden het heel spannend. Maar samen met Linda hebben wij het vertouwen gekregen in ons ouderschap. Ook handige tips komen nu ook zeker van pas. En niet te vergeten de lekkere pannenkoeken van Linda, echt een aanrader in de kraamtijd! Dank je wel Linda van de dankbare ouders Mike en Rachel.

Susanne Schriemer - 26 maart 2018

Linda heeft ons heel erg goed geholpen na een heftige bevalling. Wij zijn ook erg blij en dankbaar voor haar adequate handelen nadat we thuis kwamen uit het ziekenhuis. We hebben heel veel van haar geleerd en kijken terug op een hele fijne kraamtijd met haar! Dank je wel nogmaals!

Rianne van Rijn - 12 februari 2018

Linda bewaakt heel goed de gezondheid van moeder en kind. Ze was erg behulpzaam bij de borstvoeding en een vraagbaak voor ons als kersverse ouders.

Alinda Van der Mei - 1 december 2017

Op 23 november werd onze Thomas geboren. Als 3e jongen in ons gezin was het drukke kraamweek. Linda bleef heel relaxed en kon ons, ondanks dat het onze derde was, nog veel dingen leren. De borstvoeding kwam goed op gang en ook andere tips waren handig. Het was weer een bijzondere week en, mede dankzij Linda, één om nooit te vergeten.

Annelotte Koops - 28 oktober 2017

Wij zijn ontzettend blij dat Linda ons zo'€™n fijne kraamweek heeft bezorgd! Zij heeft ons erg veel geleerd over de verzorging van ons eerste kindje, ze dacht goed met ons mee en ze zorgde er ook nog voor dat het huis aan kant bleef, waardoor wij ons alleen op onze zoon en onszelf konden focussen. Wat van Linda vooral prettig is is de rust die ze uitstraalt, waardoor ook wij erg relaxed waren. Bovendien is ze ook gewoon erg gezellig om mee te kletsen, zonder te aanwezig te zijn. Al met al zijn wij dus heel erg tevreden over de zorg van Linda en we hopen haar in de toekomst weer terug te zien bij een volgend kindje!

Roexana Bernadina - 22 augusus 2017

Weer een fijne tijd gehad. Goed verzorgd. Andere dochter vond het ook erg leuk. (Ze gaat je zeker wel missen en vragen waar je bent.) Goeie hulp gehad met de baby en alles er omheen.

Leonie Andreas - 23 mei 2017

We zijn ontzettend blij dat Linda er voor ons was in de kraamweek! Linda is lief, zorgzaam en professioneel. Het was ons eerste kindje, dus we moesten veel leren en Linda heeft ons hierbij heel goed geholpen. Daarnaast hebben we het ook erg gezellig gehad! Op al onze vragen had ze een antwoord en ze heeft ervoor gezorgd dat wij na de kraamweek de periode zonder kraamhulp vol zelfvertrouwen tegemoet gingen! 

Estelle - 19 april 2017

Een fijne kraamweek gehad dankzij Linda. Erg fijn gezelschap en goed op weg geholpen met de borstvoeding. Ook erg fijn dat Linda onze jongste zoon naar en van school kon brengen / halen omdat mijn man weer moest werken. Daarnaast was ze erg goed in de omgang met onze 12 jarige dochter die erg aan de situatie moest wennen. Ze voelde dochter haarfijn aan. Kortom, Linda vinden wij een aanrader!

Simone Homan-Kuhne - 15 februari 2017

In één woord Super! Ze weet waarover ze het heeft, goede adviezen, denkt mee en is duidelijk in haar communicatie. Ze heeft ons goed geholpen, we hebben nu een zeer tevreden mannetje.

Naomi Vink - 29 december 2016

Linda was voor ons een hele fijne kraamhulp, waar wij als jong gezin heel veel aan hadden. Voor in toekomst voor ons tweede kindje. Gaan we zeker weer voor Linda.

Daphne Oosterhuis - 10 januari 2017

Ik vond Linda een erg fijne kraamverzorgster. Ik heb een super kraamweek gehad, waarbij ik mijn rust goed kon pakken. Ze heeft ons goed op weg geholpen, oa met de fles en goede informatie gegeven.

Majelle de Jong - 17 september 2016

Linda is prettig gezelschap in de kraamweek. Ze was bij ons derde kindje dus qua verzorging hoefde ik niet meer veel te leren. Maar ze was erg lief met de baby en leuk met onze oudere jongens. Ze wilden graag met haar spelen.

Lisette Kannegieter - 12 januari 2016

Was een gezellige kraamweek, onze dochter van 1,5 was gek met haar.

Lisa Hitman - 12 december 2015

Flexibiliteit en aanpassing op behoefte aan zorg. Handige tips en fijne ondersteuning.

Helena van der Wal - 4 december 2015

2015 Linda is een zorgzame, hardwerkende kraamverzorgster met veel praktische tips en liefde voor haar vak. Ze is prettig en rustig aanwezig. Ze heeft zorgvuldig voor de baby, mij en mijn man gezorgd en me geholpen bij het maken van een lastige keuze. Kortom een proffesionele Kraamzorg, prettig in de omgang en we raden haar zeker aan.

Myrte Gosen - 27 november 2015

Linda is een hele trefzekere kraamverzorgende. Ze speelt goed in op de behoeftes en werkt naar duidelijke doelen toe. Ze weet daarbj heel goed in te spelen op de situatie, zowel bij de kraamvrouw als bij de overige gezinsleden. Ze was een grote vriendin voor onze dochter van 3 en los van professionele hulp is ze ook gewoon aangenaam gezelschap. Een echte aanrader dus.

Roexana Bernadina - 29 juli 2015

Super veel aan gehad, veel informatie gekregen. Goeie hulp met alles. Is mijn 1st kindje dus is allemaal nieuw en wennen. Ze heeft heel goed voor ons gezorgd. Niet alleen zorg gericht/zakelijk, ook gezellig gesprekken en momenten gehad. We hebben een fijne tijd gehad. Een aanrader dus!!!!

Janna Albertina Wubs - 29 mei 2015

Linda heeft heel goed voor ons gezorgd en stond ook open voor onze wensen voor de kraamzorg (zo natuurlijk mogelijk). Ze heeft de zorg voor de baby geheel aan ons kunnen overlaten en dat kan niet iedere kraamverzorgende. Ze is verder prettig in de omgang. We hebben de baby eerst 48 uur huid op huid gehad (ik en mijn partner) en dat was erg intensief. We waren toen erg blij met de goede verzorging door Linda. Ook heeft ze heel veel leuke dingen gedaan met onze twee kinderen in de leeftijd van 3 en 2, dat gaf veel rust. Omdat de borstvoeding nog niet direct goed op gang kwam kregen we extra uren. Voor ons was niet geheel duidelijk waar we nou eigenlijk recht op hadden (vandaar iets minder tevreden over de afstemming van de zorg, dat gaat dus hierover). Uiteindelijk hebben we dat wel goed kunnen bespreken en is de onduidelijkheid rechtgezet. Iets duidelijker communicatie over de beschikbare uren is dus een goede tip. Al met al zijn we zeer tevreden. Dus Linda, bedankt!

Zelf een referentie over Kraamzorg Linda plaatsen?

Klik hier.

 

Zelf een referentie over Kraamzorg Linda plaatsen?

Klik hier.